7 Stappen van een geboortelijst

1

Inspiratie

Een geboortelijst, wat plaats je daar nu net op? Wij hebben het antwoord! We hebben 30 jaar ervaring in het leggen van geboortelijsten samengevoegd in een handige checklist met artikelen die je nodig hebt voor je eerste kindje! Haal ook zeker inspiratie uit onze jaarlijkse babycatalogus. Deze babycatalogus bevat de hipste en leukste artikelen die op dat moment te verkrijgen zijn.

2

Geboortelijst leggen in winkel

Het leggen van een geboortelijst is een unieke gebeurtenis. 
Je maakt 10-12 weken voor de bevalling een afspraak voor het leggen van je geboortelijst. Wens je een afspraak in een weekend? Wees er dan zeker zo vroeg mogelijk bij, zodat wij jullie hierin niet moeten teleurstellen!
Wanneer jullie er zijn geven we meer uitleg over onze werking en doorlopen we gedurende een uur al onze afdelingen. Daarna kunnen jullie vrij rondlopen en al de gewenste artikelen verzamelen. In elke afdeling zijn onze medewerkers ter beschikking om jullie vragen te beantwoorden.
Het leggen van een geboortelijst voor je eerste kindje is steeds op afspraak. Kom je voor je tweede of derde kindje? Dan hoef je enkel een afspraak te maken wanneer je persoonlijk advies wenst. Maak je afspraak via e-mail: lijsten@dekinderplaneet.be of telefonisch: 016 53 85 70.

3


Geboortelijst beheren

Na het leggen van je geboortelijst, kan je deze ook steeds verder online beheren en consulteren. Zo kan je éénvoudig op elk moment van de dag artikelen zelf toevoegen, aanduiden als voorkeursartikelen of artikelen die verwijzen naar het geslacht, verbergen voor de geboorte. Onze geboortelijstadviseurs geven hier graag meer informatie over tijdens het leggen van je geboortelijst.

4

Baby geboren

Kindje geboren? Geef ons een seintje! De artikelen die je verborgen hebt voor geboorte worden automatisch zichtbaar, zo kunnen je vrienden en familie kiezen uit alle artikelen die je graag wenst. Laat ons zeker ook de naam van je kindje weten, deze komt op je online geboortelijst te staan. Kom je naar onze winkel? Neem een geboortekaartje mee, we hangen dit graag op aan je persoonlijk hoekje.

5


Afhalen geschenken 

Yes! De eerste geschenken van je geboortelijst zijn gekocht! Om een goed overzicht van je geboortelijst te bewaren, ontvang je bij elke online aankoop een e-mail. Via de oudermodule kan je bovendien ten alle tijde bekijken welke geschenken op jullie liggen te wachten.

Schenkers kunnen ervoor kiezen om de aangekochte artikelen in geschenkverpakking zelf af te halen aan het afhaalmagazijn van onze winkel of ze kunnen ze door ons laten meegeven met de ouders bij een volgend bezoek aan de winkel. Een artikel dat op het moment van de aankoop door de schenker niet voorradig is, wordt automatisch meegegeven met de ouders van zodra het artikel geleverd is.

6


Suikerbonen

Stel je graag zelf je geboortegeschenkjes samen? Kom snuisteren in onze suikerbonenafdeling of kijk al een keertje online. Je kan hier alvast verschillende ideetjes opdoen. Je hebt een ruime keuze uit doosjes, lintjes en originele verpakkingen. Je vindt bij ons steeds de nieuwste trends in suikerbonenland. Breng gerust een proefdruk van het geboortekaartje mee om zo de juiste kleuren te kiezen. 

7


Afsluiten - waardebon

Wanneer je denkt dat het tijd is om je geboortelijst af te sluiten contacteer je ons voor een afspraak. Dit is meestal zo’n acht weken na de bevalling. Alle artikelen dienen voldaan te zijn vooraleer de lijst kan worden afgesloten. Nog openstaande bedragen van reservaties door schenkers, kunnen door de ouders zelf betaald worden bij het afsluiten van de geboortelijst. Deze bedragen worden onmiddellijk teruggestort wanneer we de betaling van de schenker ontvangen. Als waardering voor het leggen van jullie geboortelijst bij De Kinderplaneet, ontvangen jullie een waardebon bij het afsluiten van jullie lijst. De waarde hiervan gaat tot 10% op de verkochte artikelen en is afhankelijk van het eindbedrag. Deze waardebon kan verkregen worden vanaf een eindbedrag van 500euro. Reeds afgeprijsde artikelen, nettoprijzen en waardebonnen tellen niet mee voor de waardebon.
Laden
Laden