Een geboortelijst bij de KinderplaneetProficiat! Je bent zwanger. Een spannende en fijne tijd breekt aan in je leven. Maar voor al dat fijns kan beginnen, heb je eerst nog een hoop praktische zaken te regelen. Denk maar aan het kamertje, de naam, geboortekaartjes en natuurlijk de babyuitzet.

De ideale manier om je babyuitzet te verzamelen is via een geboortelijst. Het leggen van een geboortelijst is ineens ook het perfecte moment om je te laten informeren over alles wat je nodig hebt voor de komst van je kleintje.

De vrienden en familie zullen graag een cadeautje geven om de geboorte van je kleintje te vieren. Via de geboortelijst kunnen ze eenvoudig een leuk geschenkje uitkiezen. Zo krijg je de spulletjes die volledig jouw stijl zijn én die je goed kunt gebruiken.
Wij helpen je met veel plezier op weg om het allerbeste voor je kleintje(s) uit te kiezen.
Waarom een geboortelijst bij De Kinderplaneet?

  • Alles onder één dak: van babyartikelen, kleding en speelgoed tot decoratie, meubeltjes en zelfs schoolgerief
  • Ruim assortiment
  • Jouw lijstartikelen worden fysiek gereserveerd
  • Warme ontvangst & persoonlijk advies
  • Beheer je geboortelijst makkelijk online
  • Eigen aankopen tellen mee voor de afsluitbon
Wanneer jullie een eerste kindje verwachten en jullie hierbij persoonlijk advies wensen, is dit steeds op afspraak. Tijdens deze afspraak begeleiden we je van A tot Z bij het leggen van de lijst.

Kom je voor je tweede of derde kindje? Dan hoef je enkel een afspraak te maken wanneer je ook nog graag persoonlijk advies had gewenst. Er zijn steeds voldoende medewerksters aanwezig in de winkel om raad aan te vragen.

Wij raden je aan de geboortelijst te komen leggen een 10 à 12 weken vóór de bevalling. Wens je een afspraak in een weekend? Wees er dan zeker zo vroeg mogelijk bij, zodat wij jullie hierin niet moeten teleurstellen.
Overtuigd? Maak nu je afspraak:

  • Via mail naar lijsten@dekinderplaneet.be
  • Telefonisch via 016/53.85.70

Meer lezen over een geboortelijst bij De Kinderplaneet?
 Bekijk ons infomapje of neem een kijkje in het babyboek.

Chargement en cours
Chargement en cours