Een geboortelijst bij De Kinderplaneet?


Verwelkom je binnenkort je zoon, je dochter - of misschien wel allebei - en wil je als toekomstige ouder graag cadeau krijgen wat je wil of kan gebruiken? Dan is het leggen van een geboortelijst bij De Kinderplaneet de ideale manier hiervoor! Wij helpen je heel graag op weg om het allerbeste voor je spruitje(s) uit te kiezen en het zo de allerbeste start mee te geven!

Je krijgt als toekomstige ouders gratis, persoonlijk advies en begeleiding om jullie geboortelijst zo compleet en evenwichtig mogelijk te maken. Je vindt namelijk bij ons het veelzijdige aanbod van een grote keten, met de persoonlijke service van een boetiek. Je gekozen geschenken krijgen bij ons een apart hoekje in onze winkel en je kan je geboortelijst ten alle tijden zelf online beheren en consulteren via de oudermodule.

Waarin onderscheiden wij ons?

1. Ons assortiment en verkoopsprijzen

Bij De Kinderplaneet vind je over onze verschillende afdelingen heen een zeer ruim aanbod en breed assortiment aan originele baby– en kinderartikelen. Ons assortiment wordt met de nodige zorg en liefde uitgekozen en de laatste trends in baby-en kinderland worden op de voet opgevolgd.
Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt tot ruim de leeftijd van 12 jaar. Heel handig om weten als je zwanger bent van je tweede, derde, … kindje en ook voor hun nog spulletjes nodig hebt die je dan bij op je geboortelijst kan plaatsen. Bovendien kan je de cadeaubon die je krijgt bij het afsluiten van de geboortelijst over alle afdelingen heen gebruiken!
In al onze afdelingen hanteren wij steeds marktconforme en realistische verkoopsprijzen. Wij volgen hierbij steeds de prijsevoluties in de markt en passen onze verkoopsprijzen aan waar nodig en mogelijk.

2. Jouw lijstartikelen worden fysiek gereserveerd

Uniek in de branche is dat wij bij De Kinderplaneet de door jullie gekozen lijstartikelen van bij het leggen van je geboortelijst tot het afsluiten ervan fysiek reserveren voor jullie en dat ze dus ook vóór de geboorte al kunnen aangekocht en meegenomen worden. Zo kan je de thuiskomst van jullie baby tijdig voorbereiden!
Artikelen die worden toegevoegd aan je geboortelijst, maar niet voorradig zijn, worden onmiddellijk door ons in bestelling geplaatst en fysiek toegevoegd aan je lijst van zodra deze bij ons geleverd zijn. Zo vermijden wij dat net dat éne favoriete artikel niet meer beschikbaar zou zijn na je bevalling! En zo hoeven wij in geval van een eventuele vroeggeboorte, de kersverse ouders niet teleur te stellen dat de door hun gekozen geschenkjes nog niet beschikbaar zijn.

3. Warme ontvangst en persoonlijk advies

Onze geboortelijstafdeling bestaat uit enthousiaste gedreven geboortelijstmedewerkers met inlevingsvermogen die jullie graag persoonlijk advies & tips geven over het leggen van een geboortelijst. Deze dames worden sterk opgeleid en zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends!
Zij staan jullie heel graag bij met raad en daad in deze unieke, intense en soms ook overweldigende periode in jullie leven en geven jullie vanuit hun expertise mee wat je nodig hebt om je kindje de allerbest start mee te geven.

4. Online en in de winkel

Na het leggen van je geboortelijst in de winkel, kan je deze ook steeds verder online beheren en consulteren via onze all-in online geboortelijstmodule! Zo kan je éénvoudig op elk moment van de dag zelf artikelen toevoegen, je kan voorkeursartikelen aanduiden of artikelen die verwijzen naar het geslacht zelf verbergen vóór de geboorte.
Andere handige zaken die je online zelf kan consulteren: verkoops- en afhaalstatus van je lijstartikelen, aankoopbedrag openstaande artikelen, eigen aankopen, omruilingen, huidig bedrag afsluitbon,...

Ongeveer twee weken vóór de verwachte bevallingsdatum stallen we de gekozen artikelen uit in je persoonlijk hoekje in onze winkel. Familie, vrienden en kennissen kunnen hier in de winkel dus een geschenk komen uitkiezen. Of ze kunnen via de online schenkermodule een geschenk kopen van jullie geboortelijst. Ze hebben hierbij de keuze tussen de aangekochte artikelen zelf in cadeauverpakking komen af te halen bij ons of ze kunnen ervoor kiezen het door ons te laten meegeven met de ouders bij een volgend bezoek aan de winkel.

5. Eigen aankopen

Van zodra een geboortelijst bij ons wordt aangelegd krijgen de lijsthouders -gedurende de looptijd van de geboortelijst- een speciale klantenkaart. Hierdoor tellen ook alle aankopen in de winkel van niet–lijstartikelen automatisch mee voor de afsluitcadeaubon. Het is hierbij voldoende om deze  klantenkaart aan de kassa te presenteren en wij doen de rest!

Een geboortelijst bij De Kinderplaneet    

Babyboek

Ontdek

Infomapje Geboortelijst

Bekijk
Chargement en cours
Chargement en cours